De Haspengouwse grond geeft ons het beste fruit.

 

Nous lui donnons tout notre amour et notre savoir-faire.


Vakmanschap

Onze sappen herinneren ons eraan dat de natuur van nature goed is.

De Haspengouwse ondergrond is van nature voedzaam en vruchtbaar. En de familie Petit uit Upigny staat al generaties lang stevig met de voeten op die rijke grond. Zo is onze passie voor fruit natuurlijk gegroeid en specialiseren we ons ondertussen in de kweek van appelen, peren, kersen, rabarber en meer recent ook frambozen en bosbessen. 

Onze contreien zijn ons bijzonder gunstig gezind. Daarom behandelen we het land met eerbied. We kiezen resoluut voor een doordachte, gezonde en transparante tuinbouw. We tonen het u graag als u een keer langs komt. We produceren dan ook vol trots 100% natuurlijk vruchtensap, zonder toegevoegde suiker, water of additieven.

 
UN JUS UNIQUE

De kunst om te plukken wanneer de smaak op zijn best is

Het geheim van de intense smaak van onze sappen zit hem in de pluk. We plukken ons fruit pas als het optimaal rijp is en de smaak op zijn best is. Hiervoor houden we constant een vinger aan de pols in onze boomgaarden. Voor onze rode vruchten voorzien we in het hoogseizoen soms wel twee pluksessies per dag.


Ons appelsap is een assemblage van verschillende appelsoorten om een ideaal evenwicht te creëren van aroma’s, zuurtegraad en zoetheid. Wij bieden het puur aan, of gemengd met peer, aardbei, kers, bosbes, rabarber en zelfs met rode biet of gember.

 

De pouch-up, praktisch en milieuvriendelijk

De pouch-up heeft niets dan voordelen! Hij is gemakkelijk mee te nemen, kan niet kapot en past altijd wel in de koelkast. Deze verpakking heeft een ecologische voetafdruk die vijf keer kleiner is dan een glazen fles. De pouch-up zorgt ook voor minder afval dan een ‘bag-in-box’ omdat er gewoon geen ‘box’ is. Bovendien gaat er geen druppel verloren, want het sap blijft na opening tot 6 weken goed in de koelkast.


Vous avez plus de pommes que vous ne pouvez en croquer dans votre jardin ? Venez les presser dans notre pressoir à Fernelmont ! Vous pourrez choisir d'emballer vos jus maison en bouteilles ou en pouch-up.

Divider line

Een appeltje voor de dorst

Divider line
Odoo - Echantillon n°1 pour trois colonnes

LE JUS POMME-POIRE 3L

Un grand classique de notre gamme, la poire adoucit le jus ce qui le rend très agréable pour les enfants et un petit conseil pour l'hiver : tous nos jus sont excellents bus chaud.

Odoo- Echantillon n° 2 pour trois colonnes

LE JUS POMME-GINGEMBRE 1,5L

Notre jus spécial par son côté légèrement épicé en arrière bouche mais c'est le jus en plein boom dans notre gamme.

Odoo- Echantillon n° 3 pour trois colonnes

LE JUS POMME RED LOVE 1.5L

 Jus original par sa couleur naturellement rouge provenant d'une pomme à chair rouge, jus très légèrement acidulé

RESPECTEREN

De 4 seizoenen in de boomgaard