We are using cookies to give you the best experience on our site. By continuing to use our website without changing the settings, you are agreeing to our use of cookies.
More details can be found in our
privacy policyOK
4 sneetjes (escaloppes) foie UPIGNAC1 potje ajuinconfit UPIGNAC2 sneetjes toastbroodGerookte eendenborst UPIGNAC3 g komijnpoeder300gr erwten1 fijngehakte sjalot3 g verse dragonblaadjes50 g boter5 dl groentenbouillon1 dl Tripel Chimay
Voorbereiding
Schik de eendenborst op het toastbrood en bestrooi met de komijn. Droog gedurende 1 uur op 100° in een voorverwarmde oven en laat af koelen. Maal grof in uw blender.Maak de erwtensoep:Stoof de sjalot en de erwten aan in uw kookpan waarin u vooraf een klontje boter verhit. Laat de groenten niet kleuren.Bevochtig met de bouillon en de Tripel en voeg de dragon toe. Laat de groenten garen op een zacht vuurt je en mix in de blender. Zeef vervolgens de soep en houd ze lauw.Bak de Foie in eigen vet.Schik een plakje foie op wat ajuinconfit.Werk af met lauwe soep en wat dragonblaadjes.